Privacyverklaring


Deze privacyverklaring ("Privacyverklaring") geeft details over hoe we persoonlijke gegevens ("Persoonlijke gegevens") zullen gebruiken die we verzamelen via https://tommyforlife.com (de "Website"). Persoonsgegevens worden door ons verzameld wanneer u met deze website communiceert (bijvoorbeeld wanneer u een artikel bij ons in de online winkel koopt) of wanneer u met ons communiceert via social media-pagina's, e-mail of andere digitale functies.

WIE IS DE BEHEERDER VAN UW PERSOONSGEGEVENS?

Hilfiger Stores B.V is de verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens. U vraagt zich misschien af wie The Renewal Workshop B.V is, aangezien hun naam op verschillende plaatsen op deze Website wordt vermeld. The Renewal Workshop B.V. is onze partner en beheert deze Website namens ons. Ze zullen uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken volgens onze instructies en uitsluitend voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden gespecificeerd.

CATEGORIEËN PERSOONSGEGEVENS, VERWERKINGSDOELEINDEN EN RECHTSGRONDSLAG OP WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS TOMMY HILFIGER VERWERKT

Doel en rechtsgrond

We gebruiken uw persoonlijke gegevens die u via deze website indient voor de volgende doeleinden:

Om uw aankopen af ​​te handelen, (klant) diensten te verlenen en andere verzoeken te vervullen die u aan ons richt:
Bestellingen, aankopen en accounts.
Wanneer u een artikel via onze website koopt, verzamelen we uw volledige naam, e-mailadres, factuuradres, verzendadres, bestelnummer, factuurinformatie, bestelde en geretourneerde informatie en andere informatie met betrekking tot de afhandeling van uw bestelling. We zullen ook informatie verzamelen over uw vouchers. We verzamelen ook uw telefoonnummer om de door u bestelde producten naar uw verzendadres te verzenden. Indien van toepassing verzamelen we ook informatie die u vrijelijk heeft gekozen om ons van aanvullende velden te voorzien.

We gebruiken deze gegevens omdat deze nodig is om uw aankoop te voltooien, uit te voeren en te beheren en om uw bestelling te verwerken. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen gevraagde informatie nodig kan zijn. Als u ons bijvoorbeeld geen naam, e-mailadres en afleveradres opgeeft, kunnen we uw artikelen niet leveren.

Je krijgt ook de mogelijkheid om een ​​persoonlijk account aan te maken. Als u ervoor kiest om dit te doen, zullen we u vragen om een ​​persoonlijk wachtwoord en uw naam en e-mailadres in te stellen, en kunnen we u vragen om uw toestemming om digitale marketingcommunicatie van ons te ontvangen.

Klantenservice en andere verzoeken
We verzamelen ook gegevens om uw vragen telefonisch, per e-mail of via een online formulier te beantwoorden. In dat geval zullen we u alleen vragen om de informatie te verstrekken die nodig is om uw verzoek te behandelen (om onze contractuele relatie met u te beheren en / of om te voldoen aan een wettelijke verplichting). Als u bijvoorbeeld contact met ons opneemt over het retourneren van artikelen, kunnen we u vragen naar de datum en locatie van aankoop of informatie over uw beslissing om te retourneren.

We kunnen deze gegevens verwerken omdat het nodig is om onze contractuele relatie met u te beheren in het geval uw verzoek betrekking heeft op een bestelling of omdat we een gerechtvaardigd belang hebben om u te helpen en daarmee onze dienstverlening te verbeteren.

(Gewijzigde) voorwaarden en kennisgevingen
Wij zijn wettelijk verplicht om u te informeren over (wijzigingen in) voorwaarden en mededelingen die van toepassing zijn op de relatie die wij met u hebben. Om aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen, gebruiken wij uw contactgegevens, zoals uw e-mailadres, om contact met u op te nemen.

Om onze relatie met u te onderhouden door middel van digitale marketinginitiatieven.
Nieuwsbrieven, promotionele communicatie of aanklikbare links in een e-mail
Als u toestemming geeft of als we een legitiem belang hebben om dit te doen, zullen we uw e-mailadres verzamelen om u onze nieuwsbrief en andere commerciële communicatie te sturen. Daarnaast houden we een geschiedenis bij van de e-mail- en sms-berichten die we u hebben gestuurd en leggen we vast wat u met deze berichten doet (bijvoorbeeld als u ze opent of op hun inhoud klikt). Houd er rekening mee dat u zich op elk moment kunt afmelden door de knop 'uitschrijven' of 'opt-out' onder elke e-mail te gebruiken, of door ons te vragen dit te doen via de onderstaande contactgegevens of in het relevante commerciële bericht.

Persoonlijke ervaring en verbetering van online ervaring
Wanneer u deze website bezoekt, plaatsen we cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit ("cookies") in uw browser of apparaat, waardoor we u beter kunnen leren kennen en uw ervaring met ons en onze communicatie kunnen verbeteren en personaliseren. en marketing voor jou.

Ons gebruik van cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit wordt in meer detail beschreven in onze cookiemelding, die u hier kunt vinden.

Om de functionaliteit van deze website te beheren en te verbeteren.
Wanneer u deze website bezoekt, plaatsen we cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit (“cookies”) in uw browser of apparaat, waardoor we het ontwerp en de werking van deze website kunnen wijzigen en het technisch en functioneel beheer ervan mogelijk maken ( inclusief het handhaven van informatiebeveiliging), bijvoorbeeld door delen van deze website met een lage latentie te identificeren. We zullen deelnemen aan deze activiteit als we een legitiem belang hebben. Ons gebruik van cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit wordt in meer detail beschreven in onze cookieverklaring die u hier kunt vinden.

Shopify is de partner die we gebruiken om deze website te beheren en plaatst dus ook cookies voor de bovengenoemde doeleinden. Klik hier voor meer informatie over hoe Shopify met uw persoonlijke gegevens omgaat.

WIE HEEFT TOEGANG TOT UW PERSOONSGEGEVENS?

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend verwerkt door onze geautoriseerde medewerkers en / of door onze externe dienstverleners voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden gespecificeerd:

Onze medewerkers hebben mogelijk toegang tot de persoonlijke gegevens. In dat geval wordt alleen toegang verleend indien dit noodzakelijk is voor de hierboven beschreven doeleinden en alleen indien de werknemer gebonden is aan een geheimhoudingsplicht;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen met een entiteit van Tommy Hilfiger als dit nodig is voor de levering van onze diensten aan u;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen met derden die namens ons handelen, zoals The Renewal Workshop BV, of andere derden. Deze derde partijen zijn onder meer serviceproviders. In dergelijke gevallen mogen deze derden uw Persoonsgegevens alleen gebruiken voor de hierboven beschreven doeleinden en alleen in overeenstemming met onze instructies;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen indien vereist door de wet of een gerechtelijk bevel, bijvoorbeeld met wetshandhavingsinstanties of andere overheidsinstanties.

HOE LANG BEWAREN WE UW PERSOONSGEGEVENS?

Uw Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om het doel te bereiken waarvoor we ze verzamelen en gebruiken.

We bewaren uw persoonsgegevens gedurende de periode dat u actief met ons communiceert. U wordt niet langer geacht actief met ons te communiceren als u gedurende een aaneengesloten periode van twee (2) jaar geen artikel bij ons heeft gekocht of geen van onze website (s) heeft bezocht of onze app niet heeft gebruikt. Na deze periode van twee (2) jaar zullen we alleen specifieke gegevens bewaren die moeten worden bewaard op grond van een wettelijke verplichting van ons, bijv. records zoals een factuur of een betalingsregistratie.

Als u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van directmarketingberichten, worden de gegevens die we nodig hebben om u deze berichten te sturen, door ons gebruikt (verwerkt) totdat u zich afmeldt voor het ontvangen ervan.

Als je een account hebt, kun je altijd verzoeken dat we het account en de inhoud ervan verwijderen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@tommyforlife.zendesk.com.

WELKE MAATREGELEN NEEMT TOMMY HILFIGER OM UW PERSOONSGEGEVENS TE BESCHERMEN?

Wij hebben passende technische en organisatorische (beveiligings) maatregelen genomen om de door haar verwerkte Persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of onrechtmatige verwerking, zoals ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, beschadiging of verlies van persoonsgegevens.

GEVEN WE UW PERSOONSGEGEVENS DOOR NAAR EEN LAND BUITEN DE EU?

In het kader van de levering van onze diensten kan het ook nodig zijn dat Persoonsgegevens worden overgedragen aan derden buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”). Persoonsgegevens kunnen bijvoorbeeld worden overgedragen aan bedrijven die buiten de EER zijn gevestigd, als we gebruik maken van diensten van derden buiten de EER, zoals de hostingdiensten van de Website, of als we verplicht zijn om hun informatie te verstrekken aan buitenlandse autoriteiten.

Het is mogelijk dat de regelgeving van de landen waarin de derde partijen zijn gevestigd een ander niveau van (wettelijke) gegevensbescherming bieden dan in de EER. We zullen de maatregelen nemen op basis van de toepasselijke wetgeving die nodig zijn om de rechtmatige overdracht van uw Persoonsgegevens te waarborgen.

In de meeste gevallen wordt een dergelijke overdracht geregeld door een contract op basis van de modelcontractbepalingen voor gegevensoverdracht, goedgekeurd door de Europese Commissie (Europese modelclausules).

WELKE RECHTEN KUNT U UITOEFENEN MET BETREKKING TOT UW PERSOONSGEGEVENS?

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. Via deze contactgegevens kunt u ook verzoeken om inzage, rectificatie, wissing, beperking of overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens. Indien u niet tevreden bent over de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken, kunt u een klacht indienen bij ons via onderstaande contactgegevens en / of bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VRAGEN EN KLACHTEN

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, uw rechten zoals hierboven beschreven wil uitoefenen of als u een klacht heeft, kunt u ons een e-mail sturen naar support@tommyforlife.zendesk.com.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. Deze wijzigingen zullen op de Website worden aangekondigd.

PRIVACYVERKLARING VOOR INRUIL

 

Deze privacyverklaring ("Privacyverklaring") geeft details over hoe we persoonlijke gegevens ("Persoonlijke gegevens") zullen gebruiken die we verzamelen via https://tommyforlife.com en / of via ons inruilprogramma voor uw tommys (de " Websites ”). Persoonsgegevens worden door ons verzameld wanneer u met deze websites communiceert (bijvoorbeeld wanneer u een artikel in de online winkel bij ons koopt of een Tommy Hilfiger-artikel inruilt) of wanneer u met ons communiceert via socialemediapagina's, e-mail, of andere digitale kenmerken.

Wie is de beheerder van uw persoonlijke gegevens?

Hilfiger Stores B.V is de verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens. U vraagt zich misschien af wie The Renewal Workshop B.V is, aangezien hun naam op verschillende plaatsen op deze Website wordt vermeld. The Renewal Workshop B.V. is onze partner en beheert deze Website namens ons. Ze zullen uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken volgens onze instructies en uitsluitend voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden gespecificeerd.

Categorieën van persoonlijke gegevens, verwerkingsdoeleinden en rechtsgrondslag waarop Tommy Hilfiger persoonlijke gegevens verwerkt

Doel en rechtsgrond

We gebruiken uw persoonlijke gegevens die u via deze website indient voor de volgende doeleinden:

Om uw aankopen af ​​te handelen, (klant) diensten te verlenen en andere verzoeken te vervullen die u aan ons richt:
Bestellingen, aankopen en accounts.
Wanneer u een artikel via onze website koopt, verzamelen we uw volledige naam, e-mailadres, factuuradres, verzendadres, bestelnummer, factuurinformatie, bestelde en geretourneerde informatie en andere informatie met betrekking tot de afhandeling van uw bestelling. We zullen ook informatie verzamelen over uw vouchers. We verzamelen ook uw telefoonnummer om de door u bestelde producten naar uw verzendadres te verzenden. Indien van toepassing verzamelen we ook informatie die u vrijelijk heeft gekozen om ons van aanvullende velden te voorzien.

We gebruiken deze gegevens omdat deze nodig is om uw aankoop te voltooien, uit te voeren en te beheren en om uw bestelling te verwerken. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen gevraagde informatie nodig kan zijn. Als u ons bijvoorbeeld geen naam, e-mailadres en afleveradres opgeeft, kunnen we uw artikelen niet leveren.

Je krijgt ook de mogelijkheid om een ​​persoonlijk account aan te maken. Als u ervoor kiest om dit te doen, zullen we u vragen om een ​​persoonlijk wachtwoord en uw naam en e-mailadres in te stellen, en kunnen we u vragen om uw toestemming om digitale marketingcommunicatie van ons te ontvangen.

Klantenservice en andere verzoeken
We verzamelen ook gegevens om uw vragen telefonisch, per e-mail of via een online formulier te beantwoorden. In dat geval zullen we u alleen vragen om de informatie te verstrekken die nodig is om uw verzoek te behandelen (om onze contractuele relatie met u te beheren en / of om te voldoen aan een wettelijke verplichting). Als u bijvoorbeeld contact met ons opneemt over het retourneren van artikelen, kunnen we u vragen naar de datum en locatie van aankoop of informatie over uw beslissing om te retourneren.

We kunnen deze gegevens verwerken omdat het nodig is om onze contractuele relatie met u te beheren in het geval uw verzoek betrekking heeft op een bestelling of omdat we een gerechtvaardigd belang hebben om u te helpen en daarmee onze dienstverlening te verbeteren.

(Gewijzigde) voorwaarden en kennisgevingen
Wij zijn wettelijk verplicht om u te informeren over (wijzigingen in) voorwaarden en mededelingen die van toepassing zijn op de relatie die wij met u hebben. Om aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen, gebruiken wij uw contactgegevens, zoals uw e-mailadres, om contact met u op te nemen.

Om uw ingeruilde producten te behandelen
Wanneer u uw Tommy Hilfiger-producten inruilt via onze [naam van inruilwebsite / app invoegen], verzamelen we uw volledige naam, e-mailadres en postadres met betrekking tot de beoordeling, afhandeling van uw inruilverzoek (inclusief de uitgifte van uw inruilvoucher). We zullen ook andere informatie verzamelen die u vrijelijk hebt gekozen om ons van aanvullende velden te voorzien.

We gebruiken deze informatie omdat deze nodig is om uw inruilverzoek te voltooien, uit te voeren en te beheren. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen gevraagde informatie nodig kan zijn.

Als u ons bijvoorbeeld geen naam, e-mailadres en postadres opgeeft, kunnen we geen verzendlabel afgeven voor uw Tommy Hilfiger-inruilartikel of uw voucher.

 

Om onze relatie met u te onderhouden door middel van digitale marketinginitiatieven.
Nieuwsbrieven, promotionele communicatie of aanklikbare links in een e-mail
Als u toestemming geeft of als we een legitiem belang hebben om dit te doen, zullen we uw e-mailadres verzamelen om u onze nieuwsbrief en andere commerciële communicatie te sturen. Daarnaast houden we een geschiedenis bij van de e-mail- en sms-berichten die we u hebben gestuurd en leggen we vast wat u met deze berichten doet (bijvoorbeeld als u ze opent of op hun inhoud klikt). Houd er rekening mee dat u zich op elk moment kunt afmelden door de knop 'uitschrijven' of 'opt-out' onder elke e-mail te gebruiken, of door ons te vragen dit te doen via de onderstaande contactgegevens of in het relevante commerciële bericht.

Persoonlijke ervaring en verbetering van online ervaring
Wanneer u deze website bezoekt, plaatsen we cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit ("cookies") in uw browser of apparaat, waardoor we u beter kunnen leren kennen en uw ervaring met ons en onze communicatie kunnen verbeteren en personaliseren. en marketing voor jou.

Ons gebruik van cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit wordt in meer detail beschreven in onze cookiemelding, die u hier kunt vinden.

Om de functionaliteit van deze website te beheren en te verbeteren.
Wanneer u deze website bezoekt, plaatsen we cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit (“cookies”) in uw browser of apparaat, waardoor we het ontwerp en de werking van deze website kunnen wijzigen en het technisch en functioneel beheer ervan mogelijk maken ( inclusief het handhaven van informatiebeveiliging), bijvoorbeeld door delen van deze website met een lage latentie te identificeren. We zullen deelnemen aan deze activiteit als we een legitiem belang hebben. Ons gebruik van cookies, pixels en andere digitale tools met vergelijkbare functionaliteit wordt in meer detail beschreven in onze cookieverklaring die u hier kunt vinden.

Wie heeft er toegang tot uw persoonlijke gegevens?

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend verwerkt door onze geautoriseerde medewerkers en / of door onze externe dienstverleners voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden gespecificeerd:

Onze medewerkers hebben mogelijk toegang tot de persoonlijke gegevens. In dat geval wordt alleen toegang verleend indien dit noodzakelijk is voor de hierboven beschreven doeleinden en alleen indien de werknemer gebonden is aan een geheimhoudingsplicht;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen met een entiteit van Tommy Hilfiger als dit nodig is voor de levering van onze diensten aan u;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen met derden die namens ons handelen, zoals The Renewal Workshop BV, of andere derden. Deze derde partijen zijn onder meer serviceproviders. In dergelijke gevallen mogen deze derden uw Persoonsgegevens alleen gebruiken voor de hierboven beschreven doeleinden en alleen in overeenstemming met onze instructies;
We kunnen uw Persoonsgegevens delen indien vereist door de wet of een gerechtelijk bevel, bijvoorbeeld met wetshandhavingsinstanties of andere overheidsinstanties.

Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

Uw Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om het doel te bereiken waarvoor we ze verzamelen en gebruiken. [8]

We bewaren uw persoonsgegevens gedurende de periode dat u actief met ons communiceert. U wordt niet langer geacht actief met ons te communiceren als u gedurende een aaneengesloten periode van twee (2) jaar geen artikel bij ons heeft gekocht of geen van onze website (s) heeft bezocht of onze app niet heeft gebruikt. Na deze periode van twee (2) jaar zullen we alleen specifieke gegevens bewaren die moeten worden bewaard op grond van een wettelijke verplichting van ons, bijv. records zoals een factuur of een betalingsregistratie.

Als u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van directmarketingberichten, worden de gegevens die we nodig hebben om u deze berichten te sturen, door ons gebruikt (verwerkt) totdat u zich afmeldt voor het ontvangen ervan.

Als je een account hebt, kun je altijd verzoeken dat we het account en de inhoud ervan verwijderen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@tommyforlife.zendesk.com.

Welke maatregelen neemt Tommy Hilfiger om uw persoonsgegevens te beschermen?

Wij hebben passende technische en organisatorische (beveiligings) maatregelen genomen om de door haar verwerkte Persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of onrechtmatige verwerking, zoals ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, beschadiging of verlies van persoonsgegevens.

Geven we uw persoonlijke gegevens over naar een land buiten de EU?

In het kader van de levering van onze diensten kan het ook nodig zijn dat Persoonsgegevens worden overgedragen aan derden buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”). Persoonsgegevens kunnen bijvoorbeeld worden overgedragen aan bedrijven die buiten de EER zijn gevestigd, als we gebruik maken van diensten van derden buiten de EER, zoals de hostingdiensten van de Website, of als we verplicht zijn om hun informatie te verstrekken aan buitenlandse autoriteiten.

Het is mogelijk dat de regelgeving van de landen waarin de derde partijen zijn gevestigd een ander niveau van (wettelijke) gegevensbescherming bieden dan in de EER. We zullen de maatregelen nemen op basis van de toepasselijke wetgeving die nodig zijn om de rechtmatige overdracht van uw Persoonsgegevens te waarborgen.

In de meeste gevallen wordt een dergelijke overdracht geregeld door een contract op basis van de modelcontractbepalingen voor gegevensoverdracht, goedgekeurd door de Europese Commissie (Europese modelclausules).

Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens?

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. Via deze contactgegevens kunt u ook verzoeken om inzage, rectificatie, wissing, beperking of overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens. Indien u niet tevreden bent over de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken, kunt u een klacht indienen bij ons via onderstaande contactgegevens en / of bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en klachten

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, uw rechten zoals hierboven beschreven wil uitoefenen of als u een klacht heeft, kunt u ons een e-mail sturen naar support@tommyforlife.zendesk.com.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. Deze wijzigingen zullen op de Website worden aangekondigd.